Hinnasto

Hieronta-alueiden hoitoajat on suunniteltu riittävän pituisiksi. Näin taataan laadukas, monipuoliset hierontaotteet mahdollistava hieronta. Hoidettava alue suunnitellaan yksilöllisesti, tapauskohtaisesti toivomuksesi ja mahdollisten oireittesi mukaan.

Kertakäynti

Hieronta

hinnasto voimassa 1.7.2024 alkaen

30min = 38€      45min = 45€      60min = 55€ 

75min = 65€      90min = 75€      120min = 95€ 

 

5 x Sarjakortti 

hinnasto voimassa 1.7.2024 alkaen

5 x 30min = 181€           5 x 45min = 214€    

5 x 60min = 261€          5 x 75min = 309€    

5 x 90min = 356€          5 x 120min = 451€ 

Sarjakorteissa – 5 % alennus. Sarjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Sarjakortti on henkilökohtainen.

 

Hierontasarjakortti on edullisempi vaihtoehto sinulle joka käyt säännöllisesti hieronnassa tai vaivasi vaativat useamman hoitokerran. Hierontasarjakortti ostetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä ja se leimataan joka käynnillä.

Hinnat voimassa toistaiseksi!

Eri tarjouksia ja alennuksia ei voi yhdistellä toisiinsa!

Maksu käteisellä, pankkikortilla ja yleisimmillä luottokorteilla. ePassi (hyvinvointi) ja Edenred (hieronta) maksutapa myös käytössä.

Peruutusehdot :

  • Peruuttamattomasta/unohdetusta hieronta-ajasta tai peruutuksen tapahduttua lähempänä kuin 4 tuntia ennen varattua hieronta-aikaa  veloitetaan hoidon hinta kokonaisuudessaan.
  • Peruutukset tulee olla tehtyinä edeltävän vuorokauden puolella. Myöhemmin peruutetuista ajoista 50% veloitus (kuitenkin 4 tuntia ennen varattua hieronta-aikaa)
  • Voit järjestää varahenkilön tilallesi hierontaan, näin voit säästyä myöhäisen peruutuksen veloitukselta.

 

Yksittäisellä hieronnalla rentoudut ja voit saada helpotusta vaivoihisi. On kuitenkin huomioitava, että monet vaivat ovat päässeet syntymään pitkällä aikavälillä ja vaativat siten useamman hoitokäynnin parantuakseen. Paras vaikutus vaivojen hoitoon saadaan ottamalla hieronnat tiiviinä hoitojen sarjana 1 – 3 kertaa viikossa (5 – 10 hieronnan sarjana), jonka jälkeen käydään ylläpitohieronnassa 1 – 2 kertaa kuukaudessa. Tiiviinpään hoitojaksoon palataan vaivojen niin vaatiessa.

Myös lahjakortit :

hierontalahjakortti_invert

Lahjakortin lunastajalle:

– Lahjakortti tulee käyttää korttiin merkityn voimassaoloajan puitteissa.

– Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.